KOULUTUKSET

edu-o-maticToimin kouluttajana ja tutkijana perustamassamme kasvatusalan asiantuntija- ja tutkimusosuuskunta Edu-O-Maticissa. Verkkosivumme löytyvät täältä.

Facebook-sivut löytyvät tästä: https://www.facebook.com/eduomatic/

Meillä jokaisella on vuosien kokemus kasvatus-, opetus- tai tutkimustehtävistä oman asiantuntijuutemme alueelta. Toimimme myös saumattomasti yhdessä rakentaen erilaisia kokonaisuuksia.

Tarjoamme hyvin mielellämme asiantuntija-alueidemme koulutuksia sekä tutkimus- ja kehittämiskokonaisuuksia.

Edu-O-Matic on dynaaminen ja valovoimainen tutkimus- ja kehittämistoimintaa tarjoava asiantuntijaosuuskunta. Tarjoamme laadukasta koulutusta, tutkimusta ja kehittämistoimintaa kasvatus- ja opetusalan toimijoille.

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat asiakaslähtöisyys, toiminnan korkea laatu, tieteellisen tiedon ja käytännön yhdistäminen sekä innovatiivisuus.

Tarinallisen opetuksen, perusopetusikäisen oppilaan ja lapsen identiteetin tukemisen ja perusopetukseen valmistavan opetuksen sekä näistä muodostettavuen erilaisten kokonaisuuksien näkökulmista koulutuksia tarjoavat luokanopettaja-tutkijat Maiju Kinossalo ja Elina Lintu. Ota mehin yhteyttä, mikäli haluat kuulla lisää.

%d bloggaajaa tykkää tästä: